Kattavat injektoinnit koko Suomessa

Injektointi on yksi yrityksemme ydinosaamisesta. Toteutammekin töitä koko Suomen alueella useissa kohteissa aina kallioista perustuksiin ja tiilirakenteisiin. Kysy lisää!

Kalliot

Injektoimme ammattitaidolla kallion lujitus-, tiivistys-, ja vahvistusinjektoinnit. Injektoinnissa käytämme kohteen mukaan injektointiaineena sementtiä, mikrosementtiä tai polyuretaania.

Injektointityötä laadimme tarvittaessa työ- ja laadunvarmistusohjeen tilaajan ja suunnittelijan hyväksyttäväksi.

Maa-aineet

Injektoimme ammattitaidolla maaperän lujitus-, tiiviys-, ja vahvistusinjektoinnit. Injektoinnissa käytämme kohteen mukaan injektointiaineena esimerkiksi vesilasia, sementtiä, mikrosementtiä tai polyuretaania.

Injektointityöstä laadimme tarvittaessa työ- ja laadunvarmistusohjeen tilaajan ja suunnittelijan hyväksyttäväksi.

Tiilirakenteet

Injektoimme ammattitaidolla tiilirakenteiden halkeamat, jotka ovat syntyneet esim. rakennuksen epätasaisen painumisen, paalutustyön, louhinnan ym. johdosta. Meillä on kokemusta myös vaativista museorakennuksista.

Injektoinnissa käytämme kohteen mukaan injektointiaineena esimerkiksi kalkkisementtilaastia, kalkkia, sementtiä, mikrosementtiä, epoksia tai polyuretaania. Injektointityöstä laadimme tarvittaessa työ- ja laadunvarmistusohjeen tilaajan ja suunnittelijan hyväksyttäväksi.

Perustukset

Vahvistamme injektoimalla perustusten alapuolisen maaperän, louhetäytön tyhjätilat, ym. perustusten lujitus-, tiiviys-, ja vahvistusinjektoinnit. Injektoinnissa käytämme kohteen mukaan injektointiaineena esim. juotosbetonia, sementtiä, mikrosementtiä, vesilasia tai polyuretaania.

Injektointityöstä laadimme tarvittaessa työ- ja laadunvarmistusohjeen tilaajan ja suunnittelijan hyväksyttäväksi.

Vesivuodot

Injektoimme ammattitaidolla betonirakenteiden saumojen, halkeamien, läpivientien, harvavalujen, ym. vesivuodot. Injektointikohteina ovat esimerkiksi uima-altaat, vesitornit, padot, kasuunit, säiliöt, parkkihallit, kalliotilat, patoseinät, sillat ja tukimuurit. Injektoimme myös paineellisen pohjaveden ja maapatojen vuodot.

Injektoinnissa käytämme kohteen mukaan injektointiaineena esimerkiksi kalkkisementtilaastia, kalkkia, sementtiä, mikrosementtiä, epoksia, geeliä tai polyuretaania. Injektointityöstä laadimme tarvittaessa työ- ja laadunvarmistusohjeen tilaajan ja suunnittelijan hyväksyttäväksi.

Kapillaarinen imeytys

Kapillaarinen imeytys on menetelmä katkaista tiilirakenteiden kapillaarinen vedennousu rakenteissa, kuten kellariseinissä tai sokkeleissa. Kapillaarisen imeytyksen jälkeen seinät pysyvät kuivina mikä mahdollistaa seinien ym. rakenteiden pinnoituksen.

Työstä laadimme imeytys- ja laadunvarmistussuunnitelman.

Kerro meistä kavereillesi